Διαλογου και Κοινης Δρασης

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

In Ανακοινώσεις on 10/09/2010 at 10:53 πμ

Καλούνται όλοι οι σύντροφοι που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του «Αριστερού Βήματος Διαλόγου και Κοινής Δράσης» σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010, στην αίθουσα του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος- Σίνα 16, 1ος όροφος- στις 6.30 μ.μ.
Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός των δραστηριοτήτων της συντονιστικής ομάδας στο δίμηνο που μεσολάβησε από τη συγκρότησή μας, αναφορικά με τις συναντήσεις της με κόμματα της Αριστεράς, την προετοιμασία διεθνούς διάσκεψης εναντίον της τρόικας και του μνημονίου και τη δημιουργία αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του Αριστερού Βήματος.
Τη συνέλευση προτείνεται να απασχολήσει ο προγραμματισμός δράσης του επόμενου διαστήματος μέχρι το τέλος του έτους, ιδιαίτερα δε το περιεχόμενο και η διοργάνωση της διεθνούς διάσκεψης, η συγκρότηση του Αριστερού Βήματος σε επαρχιακές πόλεις, οι ερευνητικές- μελετητικές δραστηριότητές του και η συμβολή του στα κοινωνικά κινήματα εναντίον του μνημονίου. Η συνέλευση θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητές μας.

Η συντονιστική ομάδα του Αριστερού Βήματος

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2010

 1. Στις δύσκολες μέρες που θα συνεχιστούν για πολύ, το Αριστερό Βήμα και η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει είναι από τα λίγα θετικά που συμβαίνουν στο τόπο μας.
  Το αποτελούν κυρίως οι καλύτεροι από τους διανοούμενους της χώρας μας-τουλάχιστον αυτούς που γνωρίζω-και έχουν αγνές προθέσεις.
  Ακολουθούν δε ένας ικανός αριθμός προοδευτικών ανθρώπων που μπορούν να βρίσκονται αυτήν την κρίσιμη ώρα πάνω από κομματικές αγκυλώσεις.
  Το εγχείρημα όμως-η Ενότητα της Αριστεράς πάνω σε ένα μινιμουμ πρόγραμμα-είναι πολιτικά δύσκολο βήμα που απαιτεί πολλά πράγματα.
  Για να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, η πράξη το έχει δείξει, χρειάζονται εκτός από τους διαννούμενους να πλαισιώσουν το εγχείρημα και άνθρωποι από τον χώρο των εργαζομένων.
  Ετσι το <> θα έχει πολλαπλασιαστική δυνατότητα.
  Το σώμα χωρίς το πνεύμα είναι νεκρό.
  Το πνεύμα χωρίς το σώμα είναι φρέσκος αέρας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: