Διαλογου και Κοινης Δρασης

Δελτίο Τύπου 16.7.2010

In Δελτία Τύπου on 16/07/2010 at 12:47 μμ

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΗΜΑ

Διαλόγου και Κοινής Δράσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίασή της η Ομάδα Συντονισμού του Αριστερού Βήματος Διαλόγου και Κοινής Δράσης ασχολήθηκε με ζητήματα προγραμματισμού της δράσης για το αμέσως επόμενο διάστημα. Ειδικότερη συζήτηση έγινε για τη μορφή συμμετοχής του Αριστερού Βήματος στη διεθνή διάσκεψη που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με αφορμή την άφιξη αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Τη συνεδρίαση της Ομάδας Συντονισμού απασχόλησε ακόμη ο σχεδιασμός εκδηλώσεων παρουσίασης του Αριστερού Βήματος και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αρχής γενομένης από τη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης.

Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι λειτουργεί ήδη η ιστοσελίδα του Αριστερού Βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aristerovima.gr, όπου έχει αναρτηθεί εκτός των άλλων και το κείμενο-έκκληση για το διάλογο και την κοινή δράση της Αριστεράς, στην υπογραφή του οποίου μπορεί να προχωρήσει πλέον και ηλεκτρονικά όποιος και όποια συμφωνεί με το περιεχόμενό του.

Στο πλαίσιο των επαφών με τις ηγεσίες των κομμάτων και άλλων πολιτικών φορέων της Αριστεράς, τα μέλη της Ομάδας Συντονισμού του Αριστερού Βήματος Ευτύχης Μπιτσάκης και Γιώργος Μανιάτης συναντήθηκαν σε θετικό κλίμα με τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ενώ εποικοδομητικές συναντήσεις έγιναν επίσης με τους Αλέκο Αλαβάνο και Γιάννη Μπανιά αντίστοιχα. Τέλος, έχουν δρομολογηθεί για το αμέσως προσεχές διάστημα συναντήσεις με τη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και με το συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ μέχρι στιγμής το ΚΚΕ δεν έχει δυστυχώς ανταποκριθεί στο γραπτό και προφορικό αίτημα για συνάντηση.

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2010

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: